Go to top

Markenweg 11

7051 HS Varsseveld

T +31 315 270 375

sales@247tailorsteel.com

http://www.247tailorsteel.com

247TailorSteel B.V.

247TailorSteel is marktleider op het gebied van lasergesneden plaat- en buismateriaal op maat. Vandaag de dag maken duizenden klanten gebruik van Sophia®, de online software van 247 TailorSteel. 24 uur per dag, 7 dagen per week is Sophia® beschikbaar voor offerteaanvragen en het doen van bestellingen voor op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen.

247TailorSteel B.V.

247TailorSteel is de toonaangevende 'slimme' fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen in Europa. Dankzij de online software Sophia® portaal kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen plaatsen, in één minuut een offerte ontvangen en hun producten binnen 48 uur geleverd krijgen. Het bedrijf is in 2007 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Varsseveld (Nederland). Andere productiefaciliteiten zijn gevestigd in Oyten (Noord-Duitsland) en Hilden (Noordrijn-Westfalen) en Langenau (Zuid-Duitsland). In 2023 opent 247TailorSteel haar vestiging in Oud gastel ( Nederland) en in Hooglede ( België)

Waarom 247TailorSteel?


247TailorSteel streeft naar steeds meer gemak, eenvoud én maatwerk. Zij zijn overtuigd van de meerwaarde van ‘the internet of things’ en kunstmatige intelligentie om aan deze klantbehoeften te blijven voldoen. Dankzij het geavanceerde online sofware 
Sophia® (Sophisticated Intelligent Analyser) kunnen laserdelen, buizen en kantdelen automatisch uitgelezen worden uit een samengesteld product. Deze geavanceerde software zorgt 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor een efficiënt productieproces, waarmee kosten en tijd worden bespaard. Met de moderne en geautomatiseerde volledig eigen machineparken in Nederland en Duitsland garanderen zij hoogwaardige kwaliteit. Tevens zorgen ze met hun eigen logistieke voorzieningen voor een snelle en betrouwbare levering.
Online software Sophia®

Elke order start in de online software Sophia®. Met Sophia® controleert u
de maakbaarheid van uw ontwerp, weet u binnen een minuut de kosten en bestelt u eenvoudig uw op maat gemaakte producten bij 247TailorSteel.
Na het uploaden van het STEP-, DXF-, DWG- of TUB-bestand analyseert Sophia® de producten en ontwerpen razendsnel en geeft tijdens de ontwerpfase inzicht in de kosten. U kunt tussentijds de materiaalsoorten of –diktes, maar ook het design of de verbindingsmethodes aanpassen. Sophia® stuurt gaandeweg het traject bij voor een zo efficiënt en optimaal mogelijk eindresultaat.


Lasersnijden

De corebusiness van 247TailorSteel is lasersnijden. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan er meer dan 30 Trumpf lasersnijders voor u klaar om uw ontwerp te lasersnijden. Met een ruim 
assortiment aan staalRVSaluminium en messing is er altijd een geschikt materiaal voor uw order. U start uw bestelling in Sophia®. Upload uw STEP-, DXF-, DWG- of TUB-bestand en wijs het metaalsoort en de aantallen toe. Sophia® herkent automatisch alle onderdelen. Zodra u een aanvraag verzendt, ontvangt u binnen een minuut de offerte en daarna selecteert u uw gewenste levertijd. Lasersnijden is al mogelijk vanaf één stuk.

Buislasersnijden

Naast plaatlasersnijden behoort ook 
buislasersnijden tot de mogelijkheden van 247TailorSteel. Hiervoor gebruiken ze de Adige Buislasersnijmachines. Buizen en kokers met een minimale doorsnede van 20 mm en een maximale lengte tot 5.800 mm worden voor u nauwkeurig op maat gesneden en bewerkt naar uw wens. In Sophia® ziet u in één oogopslag wat uw kosten zijn en selecteert u uw levertijd. U heeft de keuze uit een breed assortiment ronde, vierkante en rechthoekige buizen van staal, aluminium en RVS. Besteed het buislasersnijden uit en maak 247TailorSteel een verlengstuk van uw productie. Met een zeer hoge leverbetrouwbaarheid heeft u uw op maat gesneden buizen altijd op tijd in huis.

Kanten

247TailorSteel biedt de mogelijkheid om uw op maat gesneden plaatwerk ook direct te laten kanten. Bij kanten, ook wel zetten of plooien genoemd, wordt er met een kantbank een buiging in het metaal gemaakt. Onze volautomatische LVD Toolcell banken stellen het gereedschap automatisch in naar uw order, zodat de foutmarge geminimaliseerd wordt en de operator gelijk aan het werk kan. Onze machines zijn geschikt voor zowel specialistisch zetwerk als voor grote productieaantallen. Bekijk hier welke materialen van 247TailorSteel geschikt zijn om te kanten.


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht