Go to top

Markenweg 11

7051 HS Varsseveld

T +31 315 270 375

sales@247tailorsteel.com

www.247tailorsteel.com

247TailorSteel B.V.

247TailorSteel BV leunt op jarenlange ervaring in de plaatstaalbewerkende industrie. 247TailorSteel levert lasergesneden plaat- en buismateriaal. Anno 2017 maken duizenden klanten gebruik van het 247TailorSteel portaal, Sophia, om zo via internet plaatstalen uitslagen en buizen te bestellen. Indien gewenst kunnen de uitslagen gekant geleverd worden.

Hoogwaardig machinepark

247TailorSteel is in 2007 gestart met twee lasermachines. Tegenwoordig zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week meer dan twintig lasersnijmachines in. Onze lasersnijmachines maken gebruik van de nieuwste fiber- en CO₂- technologie. Daarnaast beschikken we over buislasersnijmachines en een aantal ATC-kantbanken. Inmiddels werken wij vanuit drie vestigingen in Varsseveld, Winterswijk en (D)Bremen.

Waarom 247TailorSteel?

247TailorSteel streeft naar steeds meer gemak, eenvoud én maatwerk. Wij zijn overtuigd van de meerwaarde van ‘internet of things’ en kunstmatige intelligentie om hieraan te blijven voldoen voor onze klanten. Dankzij ons geavanceerde systeem Sophia kunnen buizen, laserdelen en kantdelen automatisch uitgelezen worden uit een samengesteld product.

Deze geavanceerde software zorgt 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor een efficiënt productieproces, waarmee kosten en tijd worden bespaard. Met onze moderne en geautomatiseerde machineparken in Nederland en Duitsland garanderen wij hoogwaardige kwaliteit. Tevens zorgt onze eigen logistieke voorzieningen voor een snelle en betrouwbare levering.


 
Sophia: uw online assistent

Met Sophia (Sophisticated Intelligent Analyser) kunt u eenvoudig en snel uw tailor-made producten bestellen bij 247TailorSteel. Sophia staat voor vooruitstrevende software met veel functionaliteiten en hoog gebruiksgemak.

De online tool Sophia werkt met kunstmatige intelligentie, van waaruit de productie en logistiek worden aangestuurd. Zo genereert zij in een handomdraai lasergesneden metalen plaat- en buismateriaal. Dit alles gebeurt zonder menselijke ondersteuning. Zakelijke klanten kunnen 24 uur per dag en 7 dagen in de week gebruikmaken van de online tool. U kunt altijd op Sophia rekenen!

De gebruiksvriendelijke tool versnelt uw inkoopproces. Vanuit een STEP-, DXF- of DWG-bestand ontvangt u realtime een gedetailleerde offerte. Sophia analyseert uw producten en ontwerpen razendsnel. Daarnaast geeft zij tijdens de ontwerpfase inzicht in de kosten. U kunt tussentijds de materiaalsoorten of –diktes maar ook het design of de verbindingsmethodes aanpassen. Sophia stuurt gaandeweg het traject bij, voor een efficiënt en optimaal eindresultaat.

1. Log in via Sophia
2. Upload uw STEP-, DXF- of DWG-bestand
3. Binnen 1 minuut uw offerte
4. Kies uw gewenste leverdatum
5. Uw order punctueel geleverd


 
 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht