Go to top

Erik Herfststraat 36

NL 5144 Waalwijk

+31 (0) 416 347033

+31 (0) 416 347370

info@mulder-stainless.nl

http://mulderstainless.com/

Mulder Stainless

Mulder Stainless is uw specialist op het gebied van RVS voedingsmiddelen componenten en pijpbeugels. Wij zijn een handelsonderneming met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche.
Inmiddels zijn we een vertrouwde leverancier voor de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. Vanuit Waalwijk leveren wij aan installateurs, machinefabrieken, machinebouwers, skibouwers, productie bedrijven in heel Europa. Bij ons is een afspraak nog een afspraak en we staan hierbij voor een ongeëvenaarde service. Of het RVS componenten zijn of RVS pijpbeugels. 

Uw leverancier voor:

Zuivelkoppelingen
Zuivelkoppelingen of sanitaire koppelingen kunnen worden gebruikt voor diverse toepassingen. In het algemeen worden deze koppelingen vooral toegepast in de voeding / genotsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en licht chemische industrie. Wij leveren een grote diversiteit aan sanitaire koppelingen in roestvast staal DIN 11851, DIN 11853, DIN 11864, IDF,RJT en SMS. Alle dichtringen worden geleverd volgens FDA norm 177-2600 /EU norm 1935-2004.

Triclamp koppelingen DIN 32676
Triclampkoppelingen zijn eigenlijk van oorsprong Amerikaanse koppelingen. Mede door de zeer hygiënische constructie worden de koppelingen steeds meer toegepast in de voedingsmiddelen- en/of genotsmiddelenindustrie. Leverbaar vanaf  6.00 mm t/m 323.9 mm Ra 0.8.
 
Wij leveren vlinderkleppen van vrijwel alle bekende merken. AWH, Nocado, M&S, Alfa Laval, Kieselmann, Sudmo en GEA. Op basis van de ongebonden manier van inkoop bij grote toonaangevende producenten in Europa zijn onze prijzen concurrerend te noemen.
 
Wij leveren een zeer breed en diep pakket in roestvast stalen pijpbeugels in zowel 304 als in 316. De beugels worden gemaakt in de EU, zodat wij zeker kunnen zijn van de juiste kwaliteit en we korte levertijden kunnen garanderen. Dit is ook vaak de reden dat installateurs of onderhoudsbedrijven in nationaal of internationaal kiezen voor onze roestvast stalen beugels.
 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht