Go to top

Erik Herfststraat 36

NL 5144 Waalwijk

+31 (0) 416 347033

+31 (0) 416 347370

info@mulder-stainless.nl

http://mulderstainless.com/

Mulder Stainless

Mulder Stainless: uw specialist in RVS beugels

Mulder Stainless is uw specialist in pijpbevestigingsmaterialen. Wij zijn een handelsonderneming met een jarenlange ervaring in roestvast stalen componenten. Inmiddels zijn we een vertrouwde leverancier voor de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie. Vanuit Waalwijk, waar u ons kunt vinden aan de Erik Herfststraat 36, leveren we aan zowel grote als kleine bedrijven, maar ook aan particulieren. Bij ons is een afspraak nog een afspraak en we staan hierbij voor een ongeëvenaarde service. Of het nu RVS beugels betreft of andere materialen uit ons aanbod; we doen waar we goed in zijn en willen daarin de beste blijven.


U bent op zoek naar RVS beugels van een uitstekende kwaliteit. Deze moeten bovendien aantrekkelijk geprijsd zijn. En u wilt dat de bestelde producten snel en punctueel worden geleverd. Voor al deze zaken bent u bij Mulder Stainless aan het juiste adres. Bij ons heeft u bovendien de keuze uit een zeer groot en breed assortiment. Of het nu gaat om complete en halve pijpbeugels of kapbeugels, Mulder Stainless heeft gegarandeerd iets van uw gading. Niet alleen doen de beugels waarvoor zij gemaakt zijn, namelijk het muurvast op hun plek houden van een buis of pijp. Met hun roestvast stalen uiterlijk zijn ze ook nog eens een lust voor het oog en gewapend tegen alle klimatologische omstandigheden.
  
Zuivelkoppeling
Zuivelkoppeling of sanitaire buisverbindingen worden toegepast in de voedings- en genotsmiddelindustrie, farmaceutische- en chemische industie. Wij leveren een grote diversiteit aan sanitaire koppelingen in Roestvaststaal, oa DIN 11851, DIN 11853, DIN 11864, DIN 32676, DIN 28450, IDF, RJT en SMS.
 
 TriClamp DIN 32676
Tri clamp koppelingen of Clampkoppelingen zijn eigenlijk van oorsprong een Amerikaanse koppelingen voor de farmaceutische industrie. Mede door de relatief hygiënische constructie en vrij simpele samenstelling wordt de triclamp koppeling steeds meer toegepast in de voedingsmiddelen- en genotsindustrie, zuivelindustrie en chemische industrie

Fittingen DIN 11852
Fittingen volgens DIN 11852 -Inch worden standaard toegepast in de voedingsmiddel- en farmaceutische industrie. Nationale en internationale klanten weten steeds meer hun weg te vinden naar ons, mede door onze jarenlange ervaring en grondige kennis van deze producten.

Vlinderklep RVS
MulderStainless levert vlinderkleppen van Europese origine, mede op basis van jarenlange kennis en ervaring in deze branche. Op basis van de ongebonden manier van inkoop bij grote toonaangevende producenten in Europa zijn onze prijzen concurrerend te noemen. Dit is de reden waarom installateurs, machinebouwers en onderhoudsbedrijven kiezen voor ons.
 

 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht