Go to top

Tuinschouw 6

4131 MD Vianen

+31-88-1189400

sales@amarimetals.nl

http://www.amarimetals.nl

Amari Metals BV

Amari Metals is méér dan ‘zomaar’ een leverancier van aluminium profielen en RVS en stalen buizen. Samen met haar partners/opdrachtgevers kijken ze waar zij met service op maat een bijdrage kunnen leveren aan het gehele bedrijfsproces. Denk hierbij aan voorraadbeheer, distributie, advies, ontwerp, assemblage en nabewerking.
 

ALUMINIUM EXTRUSIE

Aluminium extrusie: Amari Metals produceert en levert aluminium profielen op maat. Van de tekentafel tot en met de assemblage tot eindproduct; Zij is voor het hele proces een betrokken en deskundige partner.Uw specifieke wensen voor aluminium profielen worden vertaald in een matrijs-ontwerp. Vervolgens vindt het proces van aluminium extruderen plaats. Na het extruderen van het aluminium profiel kunnen ook alle nabewerkingen worden uitgevoerd zoals anodiseren, tappen, lakken, zagen, boren, buigen, borstelen, poedercoaten en alle toevoegingen om halffabricaten te assembleren tot eindproduct. 
 

ANODISEREN ALUMINIUM

Anodiseren gebeurt door middel van een elektrolytische behandeling. De oxidelaag is hard, poreus en slijtvast. Daarna kan door afsluiten van de poriën (sealen) de corrosiebestendigheid worden verbeterd. Anodiseren is een decoratieve oppervlakte bewerking: de anodiseer-laag is mooier om te zien dan de natuurlijke oxidelaag én door middel van dit specifieke proces kun je aluminium kleuren. De aluminium profielen worden geanodiseerd naar wens van de klant. Hoogwaardige, geanodiseerde aluminium profielen worden geleverd aan onder meer de automotive, technische groothandel en (interieur)bouw.
 

ASSEMBLAGE

Van halffabricaat naar eindproduct. Alle bewerkingen en toevoegingen die voor de assemblage van de aluminium profielen nodig zijn, worden in overleg uitgevoerd. Dat gaat tot en met de klantspecifieke verpakking van het product, inclusief barcode en eurolocker. Door de profielen te assembleren haalt Amari Metals een schakel uit de productieketen waardoor een flinke kosten reductie binnen het proces gerealiseerd wordt.
 

Amari Metals biedt maatwerk producten met maatwerk service.

ONTWERP ALUMINIUM HALFFABRICATEN

Amari Metals beschikt over de technische kennis en de capaciteit om het hele productieproces van aluminium profielen uit te voeren. Dat begint al aan de tekentafel, bij het ontwerpen van aluminium halffabricaten. De engineers van Amari Metals denken mee met het ontwerp vanaf het begin. De eisen en toepassingen worden vervolgens vorm gegeven in het matrijs-ontwerp voor uw product.

Amari Metals
 


 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht