Go to top

Bukkumweg 24m

5081 CT Hilvarenbeek

+31 13 - 505 4216

info@delooperndo.com

https://www.delooperndo.com

De Looper NDO

Testen met zeker resultaat

De Looper NDO helpt graag met de juiste benodigdheden om kwaliteitscontrole uit te voeren. Al meer dan 35 jaar leveren we in de Benelux verbruiksartikelen en accessoires, chemicaliën en inspectieapparatuur ten behoeve van Niet- Destructief Onderzoek. Bij ons kunt u alle benodigde artikelen onder één dak bestellen. Verbruiksartikelen leveren we uit voorraad. Zo kunt u snel aan de slag met uw inspectiewerk.

Ons leveringsprogramma richt zich met name op chemicaliën, apparatuur, accessoires en verbruiksartikelen voor  Magnetisch scheuronderzoek MPI, penetrant testing (PT/ LPI), Ultrasoon onderzoek, wervelstroom en UV tecnhiek.

Op onze website wordt aan de hand van de verschillende industrie-toepassingen direct inzicht gegeven welke inspectieartikelen- en -apparatuur hierbij passen.
Heeft u liever een catalogus waar u doorheen kunt bladeren? Deze download u direct via onze website. Ontvangt u liever een papieren exemplaar? Dit kan we sturen er graag een naar u op.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht