Go to top

Bukkumweg 24m

5081 CT Hilvarenbeek

+31 13 - 505 4216

info@delooperndo.com

https://www.delooperndo.com

De Looper NDO

Testen met zeker resultaat

De Looper NDO B.V. is een technische groothandel van verbruiksartikelen, chemicaliën, apparatuur en accessoires voor Niet-destructief onderzoek (NDT).
Als exclusieve vertegenwoordiger van Magnafl­ux, Rohmann en Sonotec Gmbh bieden wij innovatieve en hoogwaardige producten aan. Daarnaast verkopen we ook merken op non-exclusieve basis. De gemene deler binnen ons assortiment is kwaliteit voor de juiste prijs.Zodat onze klanten kunnen testen met zeker resultaat!
 
Al sinds 1982 de leverancier van NDT-artikelen
Door onze jarenlange ervaring en kennis van onze producten zijn we in staat om onze klanten in de Benelux en daarbuiten een snelle, effectieve en passende oplossing te bieden voor hun inspectievraagstuk. Ons kernassortiment is direct uit voorraad leverbaar en u kunt bij ons terecht voor zowel eenvoudige tot geavanceerde NDT-oplossingen met persoonlijke aandacht.
 
Laat het ons weten als we u kunnen helpen. We kijken uit naar uw aanvraag.
Team De Looper NDO
 
Via De Looper Analytical BV verkopen we draagbare metaal analysers en stationaire spectrometers van het merk Hitachi High-Tech Analytical Science voor het analyseren metalen en coatings, het bepalen van de chemische compositie en het meten van laagdiktes op ferro en non-ferro substraten.
Deze analytische systemen worden gebruikt voor ingangs-, proces-, eind en algemene kwaliteitscontrole in uiteenlopende industrieën.
Daarnaast bieden we aanvullende technieken, zoals NIR spectroscopy van trinamiX voor de analyse van plastics en kunststoffen en ook voor Ferrietmeters en passiveringstesters

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht