Go to top

Industrieweg 8

6045 JG Roermond

31 (0) 475 370 555

+31 (0) 475 331 521

info.roermond@apt-alu-products.com

http://www.aluprofile.com/

APT Extrusions B.V.

HET ONTWERP OPENBAART TALENT, DE UITVOERING DE KUNST

Bij de kunst van het aluminium verwerken, telt elk detail. Niet alleen in het productieproces, maar vooral ook in de ontwerpfase. Daarom vindt u onze medewerkers niet alleen achter de tekentafels en aan de persen, maar ook bij onze klanten. Dankzij teamwork groeit een ontwerp uit tot een product op maat.

Wij beschikken over enorme knowhow en een scherp oog voor detail. Gerenommeerde bedrijven kiezen ons daarom als hun vaste partner voor de productie van hoogwaardige aluminium profielen, CNC-bewerking, vervorming of verlijming van afzonderlijke aluminium onderdelen. We blijven dus groeien. Zowel in grootte als in aanzien.

ALUMINIUM PRODUCTEN OP MAAT

Onze sterke punten

Wij produceren complexe en innovatieve aluminium profielen en producten. Onze productieprocessen omvatten de totale waardeketen, van grondstof tot eindproduct. Daartoe behoren:

- Recycling
- Extrusie
- Mechanische bewerking
- Oppervlaktebehandeling
- Montage

Onze producten

Wij produceren zowel serieproducten als uiterst gecompliceerd maatwerk in 'one-piece-flow'. In onze modern uitgeruste bedrijven werken we volledig geautomatiseerd en flexibel.

Onze maatstaven

Wij voldoen aan internationale kwaliteits- en milieunormen voor het ontwerpen en fabriceren van onze producten. Duurzaamheid en aandacht voor het milieu zijn voor ons daarbij onontbeerlijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht