Go to top

Bukkumweg 24m

5081 CT Hilvarenbeek

+31 13-505 4216

info@delooperanalytical.com

www.delooperanalytical.com

De Looper Analytical

De Looper ANALYTICAL levert toonaangevende en hoogwaardige analytische instrumenten en spectrometers van het merk Hitachi High-Tech Analytical Science (voorheen Oxford Instruments Industrial Analysis) in de Benelux.

Positieve Materiaal Identificatie of PMI is een verzamelnaam voor de identificatie van metaallegeringen (Ferro of Non-Ferro). Inmiddels zijn de technieken hiervoor zo ver doorontwikkeld dat ook de chemische samenstelling inclusief ‘lichte’ elementen als P, S, Mg, Si, Al kunnen worden geanalyseerd. Voor snelle identificatie zijn de draagbare LIBS en XRF analysers uitermate geschikt. Is koolstof (C), Boor (B) of Stikstof (N) een belangrijk element, dan is een Optische Emissie Spectrometer of OES (draagbaar, mobiel of stationair) de beste keuze.

Onze analytische systemen worden gebruikt voor de kwaliteitscontrole in uiteenlopende industrieën en wij denken graag met onze opdrachtgevers mee om tot de best mogelijke oplossing te komen voor hun materiaal- en identificatievraagstukken. Naast LIBS, OES en XRF spectrometers kunt u ook bij De Looper ANALYTICAL terecht voor coatingdiktemeters en accessoires als referentiemateriaal voor materiaalanalyse. Uiteraard bieden wij uitstekende en uitgebreide service- en onderhoudsmogelijkheden.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht