Go to top

Gerstdijk 4

5704 RG Helmond

0492-582111

helmond@stappert.biz

https://noxon.stappert.biz/

NOXON STAINLESS B.V.

STAPPERT Noxon is een toonaangevende voorraadhouder op het gebied van lange roestvast staal producten, flenzen en fittingen. STAPPERT Noxon B.V. is ontstaan uit een fusie tussen STAPPERT Nederland B.V. in Zwijndrecht (voorheen bekend als CL Staal) en Noxon Stainless B.V. uit Helmond. 


STAPPERT staat bekend als dé specialist in Europa op het gebied van lange producten (buizen en stafmateriaal) in een veelvoud aan legeringen: van roestvast en hoog corrosievast tot hittebestendig. Noxon is sinds jaar en dag bekend als de toonaangevende handelsonderneming in Nederland op het gebied van roestvast stalen (leiding-) buizen, flenzen en fittingen. Nog altijd zijn wij gevestigd in Helmond (hoofdkantoor en magazijn) en in Zwijndrecht (verkoopkantoor).


STAPPERT – Inox Intelligence.

Vanaf 2017 zijn de krachten van STAPPERT Nederland en Noxon Stainless gebundeld. Jarenlange kennis en ervaring van onze collega’s, wordt gecombineerd met een gigantisch assortiment aan roestvast staalproducten. De totale STAPPERT Group herbergt in totaal maar liefst 50 roestvast staal kwaliteiten en meer dan 20.000 unieke artikelen. Al deze producten kunnen wij met korte levertijden aanbieden aan onze klanten. Lokale kennis van de markt wordt gekoppeld aan de kracht van een internationaal krachtig merk. Dat is wat wij bij STAPPERT noemen: Inox Intelligence. 


“We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen”. STAPPERT Noxon hecht veel waarde aan een persoonlijke, goede en langdurige relatie met klant, leverancier en medewerkers. We investeren continu in de hele organisatie. Daarbij blijven wij geprikkeld te vernieuwen, samen nieuwe producten en diensten te leveren en processen efficiënter in te richten. Samen met alle belanghebbenden streven we naar 100% klanttevredenheid met focus op verbetering en groei. “We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen”. Hierdoor creëren we vertrouwen in elkaar en betrouwbaarheid in kwaliteit, voorraad en tijd. Ons doel is om uw competente ketenpartner te zijn en een begrip in eigen land. “Denkt men in Nederland aan RVS, dan denkt men aan STAPPERT Noxon”.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, kwaliteit & professionaliteit, aandacht, samenwerken en continuïteit. Neem voor meer informatie een kijkje op onze website. In tijden van digitalisering mag een webshop niet ontbreken. Een laagdrempelige manier om RVS te bestellen en 24/7 beschikbaar! Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch of per e-mail te woord. 


Adresgegevens:
Hoofdkantoor en magazijn
Gerstdijk 4
5704 RG Helmond
+31 (0) 492 582 111

helmond@stappert.biz
https://noxon.stappert.biz 

Verkoopkantoor
Stationsplein 4 N
3331 LL Zwijndrecht
+31 (0) 78 611 71 50

zwijndrecht@stappert.biz 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht