Go to top

Gerstdijk 4

5704 RG Helmond

0492-582111

helmond@stappert.biz

https://noxon.stappert.biz/

NOXON STAINLESS B.V.

STAPPERT Noxon Stainless B.V. is een van de grootste handelaars en distributeurs op het gebied van roestvast stalen buizen, fittingen, flenzen, afsluiters, staf en profielen.

STAPPERT Noxon B.V. is gevestigd in Helmond en is opgericht in 1990.

De speerpunten van onze firma zijn:
 

  • zeer breed en diep product assortiment;
  • efficiënte service;
  • snelle levering uit voorraad, binnen 24 uur;
  • kwalitatief hoogwaardige producten;
  • bekwaam personeel.
     

Naast onze dagelijkse leveringen, zijn wij ook een uitstekende partner voor het behandelen van complete projecten en op maat gemaakte oplossingen in allerlei industrieën, zowel nationaal als internationaal.

In samenwerking met onze betrouwbare leveranciers, kunnen wij aan al uw wensen voldoen! Industriële roestvast staal afnemers zoals de scheepsbouw-, de papier-, de voedingsmiddelen-, de (petro-) chemische industrie, constructeurs, installateurs, apparatenbouwers en machinefabrieken brengen al vele jaren hun roestvast staal behoefte onder bij NOXON Stainless B.V.

STAPPERT Noxon B.V. is een dochteronderneming van het Duitse Stappert GmbH. Dit stelt ons in staat, om met zeer korte levertijden, te leveren uit STAPPERTs' zeer uitgebreide voorraadprogramma. Dit voorraadprogramma bestaat onder meer uit buizen, machinepijp, staf en (speciale) profielen, in een uitgebreid gamma van kwaliteiten (van 304 tot Super Duplex).

Voor meer informatie https://noxon.stappert.biz/helmond/ 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht