Go to top

Zevenheuvelenweg 44

5048 AN Tilburg

+31 (0) 88 - 2253000

verkoopnl@fabory.com

www.fabory.com

Fabory - Masters in Fasteners

Veilige en betrouwbare verbindingen sinds 1947
In het vinden van een bevestigingsoplossing rekenen klanten al sinds 1947 op Fabory. In de afgelopen jaren is veel veranderd, maar één ding is hetzelfde gebleven: de drive om veilige en betrouwbare verbindingen te realiseren. Van een familiebedrijf zijn we uitgegroeid tot een marktleider met een bepalende positie in de bredere Europese markt voor bevestigingstechniek. Onze klanten kennen ons als de Masters in Fasteners.


Breed en diep productassortiment

Fabory heeft één van de breedste assortimenten in fasteners. Het Fabory-assortiment telt ruim 120.000 fasteners en bestaat uit bouten en moeren, ringen, schroeven, draadstangen, verankeringsproducten, blindklinknagels en vele andere bevestigingsmaterialen. De variatie in bevestigingsmiddelen zorgt dat we op iedere vraag kunnen inspelen: of het nu om artikelen in grote aantallen gaat of om artikelen die in specifieke situaties worden gebruikt. Naast het enorme assortiment in bevestigingsmaterialen, voorzien we in aanverwante producten om uw operatie-, reparatie- en onderhoudsprocessen te ondersteunen. U kunt het volledige assortiment direct bekijken op onze webshop.


Logistieke oplossingen voor een optimale TCO

Ons aanbod in 120.000 bevestigingsmaterialen in iedere gewenste uitvoering, afmeting en materiaalsoort vraagt om efficiënt voorraadbeheer waar u op kunt vertrouwen. Fabory Logic biedt verschillende slimme logistieke oplossingen om u op dat vlak ontzorgen, waaronder RFID, Weight Scales en Kitting. Fabory Logic helpt u niet alleen om de beschikbaarheid van uw Fasteners en C-parts te garanderen, maar geeft u daarnaast met innovatieve dashboards volledig inzicht in uw verbruik. Met toegang tot uw eigen VMI-monitor in MyFabory heeft u 24/7 inzicht in historisch verbruik van de voorraad en onze performance. Zo werken we samen aan een optimale supply chain en een minimale TCO.


Kwaliteistcontrole en applicatietesten

Kwaliteitsproducten verdienen kwaliteitsverbindingen. De afdeling Quality & Engineering helpt u graag met technisch advies over bevestigingsartikelen. Bijvoorbeeld bij het maken van de juiste en meest kostenefficiënte productkeuze, of advies over oppervlaktebedekkingen en montage. Wilt u montagecondities laten analyseren of een productcertificaat laten opstellen? Fabory beschikt over een eigen geaccrediteerd laboratorium met een breed aanbod van testmethoden en diverse professionele applicatie- en adviesmogelijkheden. Het kwaliteitsniveau van onze producten wordt continu gecontroleerd door een systeem van leveranciersevaluatie en een combinatie van logistieke en laboratorium (QC) inspecties.


Digitaal gemak

Fabory biedt verschillende digitale oplossingen om uw processen voortdurend te optimaliseren. Daarmee bespaart u tijd en kosten en verlaagt u de doorlooptijd van uw bestellingen. Gebruiksgemak en efficiëntie staan centraal. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van EDI, FastScan, de webshop of MyFabory, uw persoonlijke Fabory omgeving. Samen bespreken we wat de beste oplossing is voor uw bedrijf.


Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Ga naar www.fabory.com of neem contact op met onze experts. Zij staan voor u klaar en horen graag uw verhaal. 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht