Go to top

Kattegat 22

9723 JP Groningen

+31(0)50- 8200970

+31(0)50- 8200971

info@heicobenelux.nl

https://www.heico-group.com/nl/

Heico Benelux

HEICO-LOCK® bevestigingssystemen zijn kwalitatief hoogwaardige, borgringen van het Duitse bedrijf HEICO Befestigungstechnik GmbH uit Ense-Niederense. 


Henk Smits, al tientallen jaren bekend met de techniek van borgringen en bevestigingsmateriaal, heeft twee jaar geleden Nord-Trade B.V. opgericht. Dit bedrijf, dat startte met het merk Nobex, vertegenwoordigt nog een aantal sterke merken, zoals Hultafors, Brunox, TAB en andere namen. Nieuw is de vertegenwoordiging van HEICO-LOCK bevestigingsystemen. Samen met zijn zoon en mede-eigenaar René Smits  beleveren ze Nederland, België en Luxemburg.‘Als vertegenwoordiger wil je kwaliteitsartikelen kunnen leveren’, zegt Henk Smits. ‘Met HEICO-LOCK hebben we dat in huis. Het betreft bijzonder veilige borgringen, die zeer geschikt zijn voor kritische toepassingen.’ Nord-Trade levert het complete gamma van HEICO-LOCK, onder andere de HEICO-LOCK wedge lock borgringen, de borgringen met de innovatieve ring lock en de pas geïntroduceerde wedge lock moer.HEICO-LOCK wedge lock borgringen


Deze borgringen, zelfs onder de meest extreme omstandigheden ten aanzien van trillingen of dynamische belasting betrouwbaar, zijn o.a. te leveren in staal en RVS, in standaardmaten en maten met grotere buitendiameters. De - geautomatiseerd verlijmde - stalen ringen worden geproduceerd uit SAE J-403-AISI 1042/1045 of uit gelijkwaardig hoge-koolstofstaal. Borgringen met grotere buitendiameters zijn goed toepasbaar bij sleufgaten, geschilderde oppervlakken of zachtere materialen, zoals aluminium. Het materiaal van de roestvast stalen washers is AISI 316L of een gelijksoortige legering. Dit type wordt met name gebruikt bij medische apparatuur, in de voedingsmiddelenindustrie, externe behuizingen en diverse industriële toepassingen.


 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht