Go to top

Industriestrasse 3-17

D-57319 Bad Berleburg

+31 (0)6-505 895 98 (Robert Sterk)

+31 (0)6- 821 923 31 (Boy Kroos)

robert.sterk@bikar.com boy.kroos@bikar.com

https://www.bikar.com

Bikar Metalle - Metaalhandel van de toekomst

Sinds 1962 is BIKAR METALLE een betrouwbare partner voor diverse sectoren, waaronder de automobielindustrie, the semi conductor market, lucht- en ruimtevaart en machinebouw. BIKAR METALLE biedt een uitgebreid portfolio aan platen, gezaagde plaat, ronde schijven, ringen, staven, (dikwandige) buizen en profielen. Met snelle levertijden, geavanceerde technologie en professioneel advies onderscheidt BIKAR METALLE zich in de markt.


Familiebedrijf met focus op innovatie
Als familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in de non- ferrometaaldistributie, richt BIKAR METALLE zich consequent op innovatie en investeringen. De automatisering en digitalisering van hun zaagproductie voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Robots en automatisch geleide voertuigen verwerken en transporteren uw orders in hun moderne zaagcentrum.


Opslagcapaciteit en leveranciersnetwerk
Met een opslagcapaciteit van ruim 90.000 ton en een uitgebreid leveranciersnetwerk, is BIKAR METALLE onafhankelijk van sterke prijsschommelingen in de metaalmarkt. Ze hebben altijd het juiste materiaal in voorraad en kunnen orders individueel verwerken, van de kleinste afmetingen tot afmetingen van 6000 × 1600 × 600 mm. Meer dan 50.000 artikelen beschikbaar, grote diversiteit in legeringen en afmetingen:
Bekijk op onze website


FORMODAL®
Onder het merk FORMODAL® biedt BIKAR METALLE speciaal ontwikkelde gegoten en gewalste platen in diverse legeringen aan voor specifieke toepassingen. Mocht u dit willen proberen, voorzien zij u graag van test samples. BIKAR METALLE maakt graag een aanbieding om u te overtuigen van hun uitstekende service en hoogstaande kwaliteit.


Je vindt alle gegevensbladen voor Formodal op onze website.


Cijfers en feiten

Bekijk deze video en ontdek wat BIKAR METALLE tot uw betrouwbare partner voor non-ferromaterialen maakt.


BIKAR Team at BeNeLux:

Robert Sterk:
+31-6-505 89 598 / robert.sterk@bikar.com
Boy Kroos:
+31-6-821 92 331 / boy.kroos@bikar.com

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht