Go to top

Beversestraat 28

5431SH Cuijk

+31 (0)485 321626

+31 (0)485 321526

cuijk@garfield.nl

http://www.garfield.nl/

Garfield Aluminium

Garfield Aluminium is een groothandel met bijna 50 jaar ervaring en een echte specialist in de markt voor aluminium profielen, aluminium platen en aluminium band uit voorraad. Ons gemotiveerde en betrokken team kan het door u gewenste product aan de hand van een duidelijke tekening voor u knippen, ponsen, zetten, lassen, zagen, coaten en/of anodiseren.


Onze expertise ligt vooral in het bewerken van aluminium platen voor de gevelbouw. Wij anodiseren of poeder coaten het plaatwerk in diverse kleuren, zowel in de standaard RAL-kleuren als afwijkende kleuren. Hiermee bieden wij totaaloplossingen voor kleine en grote projecten. U profiteert van een korte levertijd van het aluminium zetwerk op maat door heel Nederland.


Wij maken deel uit van een internationale distributienetwerk en we helpen je graag bij het efficiënter inrichten van je productieproces.


Wij leveren aluminium voor o.a. opslagtanks, transportmiddelen, afdekluiken, gevelbeplating, constructie,- en thermische isolatieoplossingen.


Klantgericht

Alles draait bij Garfield Aluminium om onze klanten. Door het persoonlijke contact met onze medewerkers bieden we je service op maat en een direct aanspreekpunt.


Kwaliteit

Naast onze klantvriendelijke aanpak staat onze kwaliteit centraal. Garfield Aluminium is in meerdere kwaliteitseisen gecertificeerd: ISO 9001 en ISO 14001 en partner van de VIB (Vereniging van Isolatiebedrijven) en van de VMRG (Vereniging van Gevelbouwers). Al onze producten worden volgens de juiste richtlijnen opgeslagen en vervoerd. Hiervoor gelden strenge controles, vastleggingen en administratieve handelingen.


We werken met een fantastisch team dat zich continue ontwikkelt om service van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden!


Wij leveren onze aluminium halffabricaten;

  • Onbewerkt of op maat
  • In kleine of grote hoeveelheden
  • Uit voorraad of af fabriekRegio Noord / West

's-Gravelandseweg 244
3125 BK Schiedam
+31 (0)10-2382888
schiedam@garfield.nl
www.garfield.nl


Regio Zuid / Oost

Het Riet 6
5431 NM Cuijk
+31 (0)485-321626
cuijk@garfield.nl
www.garfield.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht