Go to top

Hoogeveenenweg 204

2913 LV Nieuwerkerk aan den Ijssel

0180- 315858

0180-320588

info.bx@elumatec.com

http://www.elumatec.com

elumatec Benelux BV

U heeft een profiel - Wij bewerken het!

Specialist in: Zaagmachines, Aanslag- en Meetsystemen, Profielbewerkingsmachines, Hoekverbindingspersen, Montage- en werkplaatsinrichting en Productieplanning.

ALUMINIUMINDUSTRIE - VOOR ELKE UITDAGING DE PASSENDE OPLOSSING

Wij hebben de competentie om de optimale oplossing voor u te vinden

Wij denken verder – en breder. Met onze omvangrijke portfolio aan processen, bewerkingen en producten vinden wij exact de juiste oplossing die bij uw speciale toepassing past. Of u nu ambachtelijk bedrijf of industriële profielbewerker bent.

Bij ons krijgt u eenvoudige machines met handmatige bediening maar ook complexe profielbewerkingscentra met CNC besturing volgens de modernste standaard. Bovendien bieden wij u alle andere noodzakelijke componenten voor een efficiënte, betrouwbare en ergonomische samenstelling van uw productielijnen, zoals bijv. montageinrichtingen, rollenbanen, transportwagens, beglazingseenheden en gereedschappen. Onze machines en onze bedrijfsmodi zijn modulair samengesteld en met elkaar compatibel. Daardoor kunt u uw productiesystemen te allen tijde flexibel aan de groei van uw onderneming aanpassen - geheel naar uw wens, alles uit één hand.

Indien gewenst, kunnen we ook betrokken zijn bij de planning van uw productie. Wij dragen de ervaring van generaties bij, maar houden altijd de praktische mogelijkheden in het oog. Al onze producten zijn „made by elumatec“: dat is onze belofte van kwaliteit met een maximale precisie, duurzaamheid en stabiliteit.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht