Go to top

Beversestraat 28

5431SH Cuijk

+31 (0)485 321626

+31 (0)485 321526

cuijk@garfield.nl

http://www.garfield.nl/

Garfield Aluminium

In het begin was met name het leveren van aluminium band aan de isolatie bedrijven in zowel petrochemische- als de agrarische industrie de kracht van Garfield Aluminium. De oprichters van Garfield Aluminium zagen een gat in de markt voor het leveren van aluminium band in kleinere hoeveelheden, daar de fabrikanten alleen nog maar minimale walseenheden van rollen wilde leveren. Later heeft het bedrijf andere marktsegmenten aangeboord voor aluminium halffabricaten.

Momenteel is Garfield Aluminium zowel op de nationale als de internationale markt actief voor wals en persproducten. Onze kennis en ervaring strekt zich inmiddels uit van de machine-, facade en silobouw tot constructie-, lichtreclame- en isolatietoepassingen.

Wij leveren onze aluminium halffabricaten;

•Onbewerkt of op maat.
•In kleine of grote hoeveelheden
•Uit voorraad of af fabriek

"Garfield Aluminium is de specialist op het gebied van aluminium. Daarnaast wil ze een solide en transparant bedrijf zijn en zich onderscheiden door haar oplossingsgerichte aanpak. Tevens wil Garfield Aluminium zich opstellen als partner voor haar klanten en de in het bedrijf aanwezige kennis delen met de klant."

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht