Go to top

Transportweg 30

9645 KX Veendam

0598-615738

0598-612352

info@gizom.nl

http://www.gizom.nl

Gizom

U zoekt een betrouwbare groothandel in aluminium en non ferro metalen? Gizom in Veendam is toonaangevende leverancier van non ferro, aluminium en RVS producten in binnen- en buitenland.

Non ferro metalen en aluminium uit voorraad leverbaar

Gizom levert aan afnemers over de gehele wereld standaard- en maatwerk non ferro metalen zoals appendages aluminium, appendages cunifer, appendages koper, bochten aluminium, bochten, buizen aluminium, buizen koper, flenzen, voorlaskragen en zadelstukken. U treft bij ons een zeer breed standaard assortiment non ferro metalen en aluminium producten. Vrijwel alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren hoogwaardige maatwerkproducten aan afnemers in branches als apparatenbouw, scheeps- en jachtbouw, offshore, constructiewerk en de (petro)chemische industrie.

Betrouwbaar aluminium en non ferro leverancier

U treft in Gizom een betrouwbare groothandel met een jarenlange ervaring in non ferro metalen en aluminium producten. Gizom levert producten volgens internationale kwaliteitsstandaarden zoals DIN en ASTM. Daarnaast leveren wij u desgewenst ook producten met certificering volgens ISO 9001:2008, Lloyds, DNV of keuring volgens uw eigen klantspecificatie. Gizom is vanzelfsprekend lid van de Koninklijke Metaalunie en levert alle producten via de Metaalunie-Leveringsvoorwaarden.

Snelle levering van uw non ferro metalen

Vrijwel alle aluminium en non ferro metalen zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook voor uw specifieke maatwerkproduct wensen, staan onze ervaren vakmensen direct voor u klaar. Wij produceren exact volgens de door u opgegeven specificaties, volgens tekening of klantspecificatie. Door slim logistiek maatwerk zijn wij vrijwel altijd in staat om binnen 24 uur te leveren. Vandaag besteld bij Gizom, is morgen in huis! Wilt u meer informatie over de producten van Gizom of heeft u een maatwerk product vraag? neem contact met ons op via +31 (0)598 61 57 38.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht