Go to top

Een heel gelukkig en gezond 2023 gewenst

De redactie van ALURVS.nl wensen u een gezond en gelukkig 2023 toe!

In 2022 werd de website ALURVS.nl wederom goed bezocht. 230.616 unieke bezoekers wisten de site te vinden. Er wordt vooral gezocht op technische artikelen, producten en diensten en de daarbij behorende bedrijven.

De 5 meeste bezochte artikelen van 2022 waren:
 


Verder waardeerde u onze bloggers Frans Vos en Ko Buijs voor hun bijdragen. Het goede nieuws is dat beide heren ook voor 2023 hun medewerking weer verlenen.  We gaan er weer een mooi jaar van maken met dagelijkse updates, 10x per jaar het Magazine ALURVS (print en digitaal) en zullen we diverse interessante digitale specials maken waarvan de eerste "HET HANDBOEK TITAAN" begin februari zal verschijnen. Op dit moment zijn we ook bezig met de voorbereiding van "MATERIAALGEBRUIK IN DE VOEDINGSSECTOR" welke we eind april zullen lanceren. 


Houdt u ook onze wekelijkse nieuwsbrief in de gaten met nieuws, aankondigingen en achtergrondverhalen uit de Staal-, Aluminium- en Roestvast Staalbranche. Inschrijven voor de Nieuwsbrief kan HIER


Laten we er een fantastisch jaar van maken! Aan ons zal het niet liggen! - Redactie en medewerkers ALURVS.nl 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht