Go to top

Waardsedijk oost 8

3417 XJ Montfoort

+31 (0) 348 712 514

info@profipack.nl

http://www.profipack.nl

Profipack Verpakkingsmaterialen

Jij maakt, wij verzorgen de verpakking

Welkom bij Profipack Verpakkingsmaterialen, jouw vertrouwde partner voor hoogwaardige verpakkingsoplossingen in Nederland, België en Duitsland! Al meer dan 10 jaar staan wij bekend als dé leverancier van verpakkingsmaterialen. Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming runt, wij zijn er om jou te helpen.


 
Assortiment dat versteld doet staan
Wij bieden een veelzijdig assortiment met meer dan 2500 hoogwaardige producten, waaronder tape, folies, beschermingsmaterialen, verpakkingsmachines en meer. Maar zelfs als het specifieke product dat je zoekt niet in ons ruime assortiment te vinden is, staan we altijd voor je klaar. We gaan graag voor je op zoek naar de perfecte verpakking die aan jouw behoeften voldoet.Bij Profipack bieden we niet alleen verpakkingsmaterialen, maar ook een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige verpakkingsmachines. Of je nu op zoek bent naar palletwikkelaars, omsnoeringsmachines, krimpmachines of andere verpakkingsmachines, wij hebben het allemaal. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al jouw verpakkingsbehoeften te voldoen.


Snelle levering en uitgebreide service
Of je nu online shopt, ons belt voor advies, onze showroom bezoekt of onze verpakkingsexpert uitnodigt voor een persoonlijk gesprek, jouw tevredenheid staat bij ons voorop! Met onze uitgebreide selectie en deskundige service zorgen wij voor de perfecte verpakking. Met een toegewijd team van meer dan 30 medewerkers streven we er dagelijks naar om onze webshop te verbeteren en jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen.


Persoonlijk advies en testmogelijkheden
We begrijpen dat het kiezen voor de juiste verpakking of verpakkingsmachine een uitdaging kan zijn. Daarom staan onze verpakkingsexperts van 12 t/m 15 maart paraat in de Jaarbeurs met advies op maat voor jouw bedrijf. Bovendien bieden we de mogelijkheid om onze palletwikkelaars en omsnoeringsmachines uitgebreid te testen.
Bij Profipack Verpakkingsmaterialen is het onze missie om jouw verpakkingsuitdagingen te verpakken. Jij maakt, wij verzorgen de perfecte verpakking!

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht