Go to top

Profipack: De leverancier voor verpakkings- en beschermingsmaterialen in de metaalindustrie

Al meer dan 10 jaar staat Profipack bekend als dé leverancier van hoogwaardige verpakkings- en beschermingsmaterialen, speciaal ontwikkeld voor de eisen van de staalindustrie. Gedurende deze jaren hebben we ons assortiment voortdurend uitgebreid en geoptimaliseerd om te voorzien in de groeiende behoeften van onze klanten in de staalsector. Met een uitgebreid assortiment aan oplossingen, variërend van beschermende verpakkingsmaterialen tot op maat gemaakte oplossingen, garandeert Profipack kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie in elke fase van het logistieke proces. Ontdek hoe wij jouw logistieke uitdagingen kunnen aanpakken.
 
 

Ruim assortiment met meer dan 3.000 producten
In onze uitgebreide webshop bieden we meer dan 3.000 hoogwaardige producten aan, speciaal ontworpen om te voldoen aan de diverse verpakkingsbehoeften van onder andere de staalindustrie. In ons assortiment vind je verschillende beschermende verpakkingsmaterialen, zoals schuimfolie, spinvlies en omsnoeringsband. We bieden ook gespecialiseerde oplossingen, zoals corrosiewerende en op maat gemaakte verpakkingen. Hier vind je alles wat nodig is om jouw goederen veilig en efficiënt te verpakken en te verzenden. In onze gebruiksvriendelijke webshop kun je gemakkelijk navigeren, producten vinden en bestellen, waardoor je kostbare tijd bespaart. 
 
Specialist op het gebied van omsnoeringsproducten
In de wereld van de staalindustrie is omsnoeringsband onmisbaar. Bij Profipack zijn we dé specialist op dit gebied. Met een uitgebreid assortiment aan staalband, pet-band en verschillende omsnoeringsmachines, zoals de Zapak, bieden we alles wat je nodig hebt voor jouw omsnoeringsbehoeften. Maar we bieden meer dan alleen producten - ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en deskundig advies te geven over welke band en machine het beste bij jouw specifieke situatie past. Bij Profipack streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten aan te bieden, maar ook om onze klanten te ondersteunen bij elke stap van hun omsnoeringsproces.
 
 

Bescherm je RVS met spinvliesfolie
De spinvliesfolie van Profipack is een essentieel hulpmiddel voor het beschermen van RVS, een materiaal dat bekend staat om zijn glans en kwaliteit. Deze speciale folie biedt een effectieve bescherming tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen tijdens opslag en transport. Door de zachte, niet-schurende eigenschappen van spinvliesfolie blijft het oppervlak van het RVS onaangetast, terwijl het toch volledig beschermd wordt tegen externe invloeden. Of je nu RVS platen, buizen of andere producten moet beschermen, spinvliesfolie biedt een betrouwbare en duurzame oplossing. Kies voor spinvliesfolie en behoud de kwaliteit en glans van je RVS materialen, waar ze ook naartoe gaan. 
 

De beste op het gebied van oppervlakte beschermingsmaterialen

Bij Profipack streven we ernaar om de beste te zijn op het gebied van oppervlaktebeschermingsmaterialen voor de staalindustrie. In ons assortiment vind je verschillende hoogwaardige producten, waaronder schuimfolie, antistatische noppenfolie, en spinvliesfolie, ontworpen om jouw kostbare materialen te beschermen tijdens opslag en transport. Maar daar blijft het niet bij - we bieden ook schuimbuffers en schuimhoek- en randbescherming om ervoor te zorgen dat zelfs de meest kwetsbare delen te beschermen. Met Profipack kun je vertrouwen op superieure bescherming voor al jouw constructies.
 
 

Profipack’s op maat gemaakte verpakkingsoplossing

Bij Profipack begrijpen we dat de staalindustrie vaak werkt met specifieke constructies en onderdelen van niet-standaardformaten. Daarom bieden we op maat gemaakte verpakkings- en beschermingsmaterialen in de gewenste formaten. Of het nu gaat om schuimfolie, zakken of plastic hoezen, wij kunnen producten leveren die perfect passen bij jouw unieke onderdelen, producten en constructies. Met onze maatwerkopties kun je erop vertrouwen dat je de juiste verpakking krijgt die precies voldoet aan jouw vereisten. Wij zorgen voor een oplossing die naadloos aansluiten op jouw behoeften, zodat je met vertrouwen je waardevolle materialen kunt beschermen tijdens opslag en transport.
 


 

Snelle verzending van verpakkingen

Bij Profipack streven we ernaar niet alleen een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmaterialen te bieden, maar ook om onze klanten snelheid en efficiëntie te garanderen. Met de meeste producten direct uit voorraad leverbaar, zorgen wij voor een snelle afhandeling van jouw bestellingen. Bestel op een werkdag vóór 16:00 uur en wij verzenden jouw producten nog dezelfde dag, zodat je snel aan de slag kunt met jouw verpakkingen.
 
 

Service, advies en oplossingen op maat voor de staalindustrie
Bij Profipack geloven we in het leveren van de beste service en advies op maat voor onze klanten in de staalindustrie. Hoewel onze website veel informatie biedt over onze producten, begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom staan onze verpakkingsexperts klaar om persoonlijk met jou samen te werken om de beste verpakkings- en beschermingsoplossingen te vinden. Of je nu op zoek bent naar advies over een specifiek product of hulp nodig hebt bij het vinden van een maatwerkoplossing, bij Profipack ben je verzekerd van uitstekende service en deskundig advies dat precies is afgestemd op jouw behoeften.
“Steeds meer verpakt met Profipack!”
 
 
 
Waardsedijk oost 8, 3417 XJ Montfoort       
T +31(0) 348 712 514
W www.profipack.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht