Go to top

Smeden (smeedwerk en smeedstukken)RSS

 • MSE Metal Service Europe

  Naadloos gewalste ringen, Gesmede schijven, Gesmeed staf Flenzen, Gewalst staf, Delen volgens tekening Naadloze buizen, Centrifugaal gegoten buizen / ringen Zandgietwerk

  Lees verder

 • Steelpoint International B.V.

  Steelpoint is een veelzijdige staal-leverancier voor metaal-verwerkers in een groot aantal branches. Tal van opdrachtgevers profiteren al vele jaren van onze scherpe prijzen en van ons uitgebreide assortiment. Naast ons brede aanbod van producten op standaard handelsafmetingen, bieden wij onze klanten ook uitgebalanceerd maatwerk.

  Lees verder

 • Voestalpine Böhler Welding Nederland BV

  voestalpine Böhler Welding (voorheen Böhler Welding Group) is een vooraanstaand producent en internationaal leverancier van toevoegmaterialen voor industriële las- en soldeertoepassingen. Met zijn meer dan 100 jaar ervaring drukt ons bedrijf zijn stempel op de ontwikkeling in de lastechniek en zet het de norm met zijn innovatieve oplossingen. De continuïteit blijkt ook uit het vertrouwen van de medewerkers, die voestalpine-aandeelhouder zijn.

  Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht