Go to top

Speciale actie voor MBO's

De Kennisbank ALURVS.nl bevat honderden publicaties van deskundigen op het gebied van de materialen Aluminium en Roestvast Staal. De auteurs zijn de absolute specialisten uit de branche, met een nadrukkelijk accent op kennis uit de praktijk. Het betreft artikelen, studies, verhandelingen, onderzoeksrapporten en praktijkvoorbeelden. Onder andere eigenschappen, typen en toepassingen komen ruim aan bod. Maar ook specialistische bewerkingen, warmtebehandelingen, omvormtechnieken, oppervlaktetechnieken en verbindingstechnieken. Deze technieken maken aansprekende oplossingen voor gewenste functionaliteiten mogelijk.

De kennisbank is de allergrootste Nederlandstalige database op het gebied van de materialen Aluminium en Roestvast Staal en wordt wekelijks verrijkt met nieuwe artikelen.

Voor een overzicht voor roestvast staal klik hier.
Voor aluminium klik hier.

Een abonnement voor MBO's bedraagt € 2.990,00 (excl.BTW) voor een aaneengesloten periode van 12 maanden.

De docenten en studenten hebben dan op IP Range 24/7 onbeperkt toegang tot de grootste online bibliotheek op het gebied van Aluminium en Roestvast Staal.

De auteurs zijn de absolute specialisten uit de branche, met een nadrukkelijk accent op kennis uit de praktijk.

Graag bieden wij u de mogelijkheid om eens vrijblijvend door de kennisbanken te surfen. Als u dit formulier invult ontvangt u per ommegaande een proefaccount voor de database.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht