Go to top

HITMA Filtratie lanceert Nederlandse variant website Des-Case beluchtingsfilters

HITMA Filtratie heeft in nauwe samenwerking met Des-Case Corporation de Nederlandse versie van de Des-Case website gelanceerd; www.descase.nl. Het bedrijf uit Uithoorn is de officiële vertegenwoordiger van de Des-Case producten in Nederland. De beluchters worden daar ingezet waar levensduur en prestatie van smeermiddelen essentieel zijn en smeringsproblemen opgelost moeten worden.
Uitgebreide productinformatie


De bezoeker vindt op de site uitgebreide informatie over de Des-Case filtratieproducten voor industriële smeermiddelen, zoals:
• standaard disposable beluchtingsfilters - vochtafscheiders
• hybride beluchtingsfilters
• beluchtingsfilters voor 'extreem zware' toepassingen
• robuuste metalen beluchtingsfilters
• beluchtingsfilters zonder silicagel
• klantspecifieke silicagel-beluchtingsfilters
• adapters en accessoires

Vervuiling olie vaak over het hoofd gezien


Naast productinformatie wordt ook het belang van goede beluchtingsfilters op de site uitgelegd. Vervuiling van olie wordt namelijk vaak over het hoofd gezien bij machinefalen en verminderde levensduur van olie. Economisch en milieutechnisch gezien is het van belang de levensduur van een oliebadge, en daarmee de levensduur van aparatuur, te verlengen. Voor goed werkende apparatuur is het behoud van schone olie één van de beste investeringen. De stijgende olieprijzen maken minimaal oliegebruik en het beperken van afval noodzakelijk. De kosten voor het verwijderen van vervuilingen is 10 keer hoger dan het voorkomen van vervuilingen. Vermindering van downtime, minder olieverbruik en lagere reparatie- en recyclingkosten zorgen voor significante besparingen

Over HITMA Filtratie


HITMA Filtratie is een onafhankelijke filtratiespecialist met een breed assortiment industriële filtratieproducten voor proces- en systeemfiltratietoepassingen. De focus van het bedrijf ligt op hydrauliek- en smeerolietoepassingen, voedingsmiddelen- en procesindustrie, (petro)chemie en energie- en watermarkt. HITMA Filtratie is een zusteronderneming van HITMA Process, HITMA Instrumentatie en HITMA UltraPure en onderdeel van Indutrade Benelux.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht