Go to top

Aanbieding BIL Leden Roestvast Staal en Aluminium Congres 2014 op 20, 21, 22 mei in Gorinchem (Nl)

Roestvast Staal & Aluminiumcongres 2014 op 20, 21, 22 mei in Gorinchem (Nl)

Ook dit jaar vindt het Roestvast Staal & Aluminium Congres 2014 plaats. Het congres bestaat uit drie ochtenddelen, waarin gerenommeerde sprekers lezingen geven over de laatste ontwikkelingen op het gebied van RVS en aluminium. Kennis die kostbaar is, niet voor niets wordt RVS ook wel risicovol staal genoemd. Materiaalkennis is de –veelal ongeziene- succesfactor voor prijs en prestatie. Nieuw is de aandacht voor aluminium, het duurzame materiaal van de toekomst, dat een steeds grotere verscheidenheid aan toepassingen kent. De derde dag is het congres aan dit metaal gewijd.

Programma

20 mei: ROESTVAST STAAL: corrosie, schade en herstel (Harm Meelker Lincoln SmitWeld, Peter van Houten Element Materials Technology, Jan-Willem Rensman Fluor bv)

21 mei: ROESTVAST STAAL: oppervlakte-/warmtebehandeling (o.a. Hans van der Velden Veld Inox)

22 mei: ALUMINIUM: het verbinden van aluminium (Fred Neessen Lincoln SmitWeld, Arnold Knottnerus Makiba/Lijmacademie, Piet Gelderblom Viba)

Inhoudelijk sterk programma; korting voor BIL-leden

Uit evaluatie bleek dat de bezoekers van de editie 2013 het programma met een dikke acht beloonden. Een waardering waar onze delegatie van vorig jaar zich zeker in kan vinden. Met een aantrekkelijke korting willen wij dan ook dit congres onder uw aandacht brengen

1 dagkaart € 79,00 in plaats van € 99,00
2 dagenkaart € 140,00 in plaats van € 175,00
3 dagenkaart € 180,00 in plaats van € 225,00

Het congres vindt plaats in de ochtenduren en wordt telkens afgesloten met een netwerklunch. Congreskaarten geven toegang tot het congres, inclusief gratis catering, een afsluitende netwerklunch, een deelnamecertificaat, een digitale syllabus, toegang tot de vakbeurzen Roestvast Dagen en TIV (zie onderstaande).
.
Combinatie met vakbeurs Roestvast Staaldagen

Het congres vindt plaats in de Evenementenhal in Gorinchem, een professionele congres- en beurzenlocatie, direct aan de A15 en vanuit België gemakkelijk bereikbaar (slechts 60 kilometer vanaf de grens). Aansluitend aan het congres vinden de vakbeurzen “Roestvast Staaldagen en de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) plaats. Door het raakvlak tussen beide beurzen wordt de aantrekkingskracht op de bezoekersdoelgroep vergroot. Deze beurzen worden vooral bezocht door engineers, afnemers, inkopers, be- en verwerkers van RVS-materialen. In de afgelopen jaren is het congres en de vakbeurs uitgegroeid tot hét trefpunt waar de ondernemers en relaties uit de roestvast staal - en aluminiumbranche elkaar ontmoeten. Vorig jaar bezochten ruim meer dan 8000 geïnteresseerden, van wie meer dan 80% beslissingsbevoegd was, de beide beurzen.

Voor aanmelden klik hier. Of bel: 00 31 71 531 45 11

Programma flyer klik hier

 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht