Go to top

Chromin nodigt u uit voor gratis bezoek aan Food Tech Event 2024

2 mei 2024
Op 15 en 16 mei 2024 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch weer het tweejaarlijkse Food Tech Event plaats, dé vakbeurs voor voedselproductie en -verwerking. Chromin is aanwezig om bezoekers te informeren over voedselveilige manieren om slijtage en corrosie te voorkomen en anti-kleefeigenschappen te verbeteren. Het bedrijf nodigt geïnteresseerden van harte uit voor een gratis bezoek.
 
Voedselveiligheid staat centraal
 
In de voedingsindustrie is voedselveiligheid een absolute vereiste. Chromin komt in de dagelijkse praktijk veel vragen tegen van klanten die juist op dit onderdeel tegen uitdagingen aanlopen. Op zoek naar een voedselveilige oppervlaktebehandeling volgens EG 1935/2004 of een alternatief voor behandelingen met Cr6+ en PFAS / PTFE wijst het bedrijf graag op haar chroomdiffusietechnieken, zoals hardinchromeren. Deze hittebestendige, slijtvaste en corrosiebestendige techniek is bovendien 100% hygiënisch.
 
Oplossingen voor veelvoorkomende problemen
 
Chromin helpt klanten graag met het vinden van oplossingen voor problemen zoals:
 
  • Coating die van het oppervlak springt en de productstroom vervuilt
  • Slijtage van machineonderdelen, waardoor productiestilstand ontstaat
  • Bevestigingsmaterialen die niet gangbaar zijn door koudlassen van de schroefdraad
  • Machines die niet correct lopen doordat deeg of andere vaste voedingsmiddelen zich hechten aan het oppervlak
  • Roestvast staal dat toch roest
  • Specialisten staan klaar om al deze vragen te beantwoorden tijdens het Food Tech Event.
 
Gratis entree voor geïnteresseerden
 
Chromin hoopt veel geïnteresseerden te mogen begroeten bij stand nummer 87 in hal 3. Ook mensen die al bekend zijn met het bedrijf en haar duurzame technologieën zijn van harte welkom om ervaringen te delen. Bezoek de website www.chromin.nl voor gratis entree tot de beurs.
Of klik HIER om direct te registreren voor gratis entree!
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht