Go to top

Arcus opent haar 13e locatie in Bremen

Onlangs heeft Arcus Group een nieuw locatie geopend in Bremen, Duitsland. Met de opening van het verkoopkantoor in Bremen, opent Arcus Group haar 13e locatie binnen Europa! De uitbreiding naar deze strategische locatie is bedoeld om de klanten in Noord-Duitsland nog beter van dienst te kunnen zijn en de positie van Arcus Group in deze regio te versterken. De opening van het nieuwe kantoor in Bremen benadrukt de voortdurende groeiambities van Arcus Group en haar streven naar klanttevredenheid. Door zich te vestigen in Noord-Duitsland kan Arcus nog dichter bij haar klanten in deze regio staan en hen snellere en effectievere dienstverlening bieden.


"De opening van ons verkoopkantoor in Bremen markeert een belangrijke mijlpaal voor Arcus Group," verklaarde Gerd Gründling, Managing Director van Arcus Group Duitsland. "We zijn er trots op dat we onze klanten in Noord-Duitsland nog beter van dienst kunnen zijn en kijken ernaar uit om nauw samen te werken met de lokale zakelijke gemeenschap." Ons team in Duitsland bestaande uit Torsten Gehrke, Michael Schaller en Stefan Sültrup, zal zich vooral richten op het begrijpen van de unieke behoeften van onze klanten en op maat gemaakte oplossingen bieden die aan de behoeften van onze klanten voldoen. Arcus Group is een zeer dynamische en toonaangevende organisatie binnen de sector die wij op de voet blijven volgen. Wilt u ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Arcus Group, volg Arcus Group dan op LinkedIn.


Opening nieuw pand in Bremen van Arcus Group Persbericht 4 okt. 2023

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht