Go to top

Nieuw bij Sir John: Presto Black® SSB en SSBI Blackening-proces

Birchwood Technologies introduceert het Presto Black® SSB en SSBI Blackening-proces op kamertemperatuur voor roestvast staal. Het nieuwe Presto Black® SSB- en SSBI proces voor het chemisch zwarten van roestvast staal op kamertemperatuur kan gebruikt worden door onderdompeling of brush-on voor de meeste roestvaststaallegeringen en substraten. Presto Black® SSB en SSBI creëert een esthetisch aantrekkelijke afwerking en kan gemakkelijk worden gebruikt bij productieafwerking, voor handmatige bijwerking of voor verouderde decoratieve of architecturale metaalbewerking.



Presto Black® SSB en SSBI reageert snel en produceert een zwarte afwerking in 1-3 minuten in de meeste brush-on toepassingen. Het onderdompelingsproces duurt slechts 12-15 minuten om een ​​volledige partij onderdelen te voltooien. Toepassingen voor Presto Black® SSB en SSBI omvatten machinaal bewerkte componenten, gereedschappen, bevestigingsmiddelen, armaturen, apparaten, constructie- en beeldhouwprojecten. Presto Black® SSB en SSBI is een goedkope manier om de verkoopaantrekkingskracht te vergroten. Met een uniforme dikte van 0,000030" (1 micron), maakt de poreuze kristallijne structuur van de zwarte afwerking het een uitstekende absorberende basis voor een roestwerende toplaag of blanke lakbeschermer.

(tekst gaat door onder de foto)

No alternative text description for this image

Eenmaal verzegeld, weerstaat de afwerking tot 1200 uur vochtigheid zonder afschilferen of pellen. Het Birchwood Technologies pakket omvat producten om, naast het chemisch zwarten van roestvaststaal, ook metalen zoals ijzer, staal, koper, messing, zink, aluminium, brons en nikkel op kamertemperatuur te kunnen chemisch zwarten en wordt geleverd door Sir John B.V. te Moordrecht.

Bel met Sir John op telefoonnummer 0182-396931 voor meer informatie

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht