Go to top

Amari's perskoppeling specialist: Wilty Schaap

Wilty Schaap is binnen Amari Metals van alle markten thuis. Hij is een van de meest allround adviseurs die klanten begeleidt op het gebied van aluminium extrusie en stalen en RVS buizen. De relaties van Amari Metals kunnen ook bij Wilty aankloppen voor informatie over de nieuwe RVS fittingen voor de installatie van RVS leidingwerk.

RVS FITTINGEN
Het perssysteem is de laatste aanwinst in de dienstverlening van Amari Metals. Ze bieden nieuwe en bestaande relaties in de civiele, industriële en maritieme sectoren ermee een betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk alternatief voor lassen en schroefdraadverbindingen.

PERSKOPPELING IN LEIDINGWERK
Als duizendpoot binnen het team heeft Wilty Schaap alle expertise om bestaande klanten wegwijs te maken in de mogelijkheden van de perskoppeling in de installatie van leidingwerk. ‘Deze RVS fittingen worden onder andere veel gebruikt voor de installatie van zonne-energie-installaties’, vertelt hij. ‘Wij leveren vanuit Amari Metals onder andere aluminium profielen voor de constructies op de daken en voor de boilers. Het perssysteem is voor onze relaties in deze branche een toegevoegde waarde. Het RVS leidingwerk vraagt weinig onderhoud en arbeid en levert betere prestaties. De groene O-ringen in de perskoppeling zijn bestand tegen temperaturen tot 200 graden celsius.’

ANDERE SECTOREN VOOR RVS FITTINGEN
Het veelzijdige systeem is toepasbaar voor leidingwerk in de meest uiteenlopende branches: water, stoom, perslucht, gas, brandbestrijding, koeling, scheepsbouw, offshore, industrie en meer. ‘De diameter van de RVS leidingen loopt uiteen van 15 tot 168,3 millimeter en er zijn verschillende O-ringafdichtingen beschikbaar. Daardoor is dit systeem in zoveel installaties te gebruiken. Wij denken in alle sectoren mee met de klant en geven advies op basis van de toepassing.’

Meer weten over de perskoppeling in de installatie van leidingwerk? Neem dan contact op met Wilty Schaap of zijn collega-specialisten binnen Amari Metals: Peter van de Veken, Jesse van Oord en Mark van Bavel.

wilty@amarimetals.nl 
www.amarimetals.nl


 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht