Go to top

Interactieve Webinar over reinigen, finishen en ontbramen met 3M Scotch Brite producten!

Op 26 februari verzorgt Metaaltechniek in Amersfoort een interactief webinar over het reinigen, finishen en ontbramen van staal en RVS. Centraal staan de diverse producten uit de Scotch Brite range van 3M. Alle producten uit deze serie kenmerken zich door de opbouw van een webstructuur, meestal gecombineerd met een schuurkorrel voor agressiviteit en materiaalafname.

Zo laten we u zien hoe u met de Clean & Strip schijven snel walshuid kunt verwijderen. De Bristle borstels zijn perfect voor licht ontbraamwerk van lastige contouren en verwijderen van lasverkleuringen. Veel producten en toepassingen komen aan bod. Alles is erop gericht om zo snel mogelijk de juiste finish te bereiken.

Heeft u specifieke vragen over het afwerken van staal of RVS? Dan kunt u die via de aanmeldpagina alvast stellen. Tijdens het webinar zullen we hierop ingaan.
Alle reden om hier een uurtje tijd voor te maken op 26 februari om 13.00.
Kosteloos aanmelden en meer info: metaaltechniek.live/aanmelden

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht