Go to top

Paul Meijering - Goede samenwerking is maatwerk!

Paul Meijering heeft de laatste jaren zijn maatwerkmogelijkheden enorm uitgebreid. Waar men ooit begon met het zagen en knippen van producten staat er inmiddels een geavanceerd machinepark waar men zowel platen als buizen kan lasersnijden en verschillende mogelijkheden tot nabewerking heeft voor de gesneden producten. Als RVS groothandel zijn we uiteraard begonnen met het snijden van 304(L) en 316(L), al snel kwamen daar de wat specialere legeringen als een 310(S), (super)duplex, 904L en bijv. 254SMO bij.
Puur door de vraag vanuit de markt en vanuit onze klanten werden daar vrij snel diverse nikkel legeringen w.o. inconel, monel e.d. aan toegevoegd en meer recent nog titanium. Inmiddels mogen we toch wel stellen dat we met alle bovengenoemde materiaalsoorten uitgebreide ervaring hebben zowel waar het gaat om enkel stuks tot grotere series, van eenvoudige recht toe recht aan producten tot meer complexere uitvoeringen.
COVID-19 stelt iedereen momenteel voor enorme uitdagingen, maar je ziet ook kansen en innovaties op allerlei vlakken. Onze klant Boselie Metaalbewerking te Vught kwam recent met de vraag voor het snijden van aluminium. Het ging hier om verschillende modellen voor de nieuwe Airfixr, een luchtreiniger welke ingezet kan worden van verpleegtehuis, woonkamer tot kantoor. Nu het Covid-19 virus de wereld in zijn greep heeft wordt schone lucht steeds belangrijker, maar ook stoffen als fijnstof, uitlaatgassen en pollen zijn onaangenaam of zelfs schadelijk voor onze gezondheid.
De Airfixr bestrijdt bacteriën, schimmels, virussen en fijnstof op een effectieve manier door gebruik te maken van diverse bewezen technologieën w.o. een filter, UV-C licht, titaandioxide en ionisatie.
www.airfixr.com is een initiatief van ondernemer Huub van Erp met wie Paul Meijering ook al jaren zakendoet, het moge dan ook niet vreemd zijn dat wij natuurlijk van onze kant graag onze bijdrage aan dit product leveren en een start hebben gemaakt met het snijden van aluminium.

Onze machines:

Bodor P6020 fiber platenlaser
6.000 x 2.000 mm
0,60 t/m 12 mm

Bodor T 230-6 fiber buizenlaser
ø 20 - 230 mm   □ 20 - 160 mm
max. snijdikte 6 mm

MicroStep HD plasmasnijmachine MG 12001.25 3D
12.000 x 2.500 mm
max. snijdikte 120 mm (piercen/doorsteken max. 50 mm)

Buizen
ø 30 - 700 mm

Klopperbodems
Max. ø 2.700 mm     hoogte: 662 mm     dikte: 20 mm

Voor alle verdere (na)bewerkingen zie: paulmeijering.nl/maatwerk.
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht