Go to top

Van Dulst Techniek levert nieuwe MPS productie installatie uit

Van Dulst Techniek levert wederom een MPS productie installatie uit, die de verwachting van de klant overtreft. Deze vol-automatische zaaginstallatie met invoer- en uitvoermagazijn is uitgevoerd met een pick and place station. Het gereed product wordt automatisch gestapeld op een transportrek.

Dit is een uitbreiding van het MPS leveringsprogramma om te voldoen aan de almaar groter wordende automatiseringsvraag van klanten. Bij deze installatie worden aluminium of kunststof profielen gelegd in het aanvoermagazijn. Het positioneersysteem brengt het profiel exact boven de zaagpositie. Na het zaagproces worden de producten gescheiden in kopse kanten, producten en reststukken. Dat gebeurt met een uitkantelsysteem en transportband. Het gereed product wordt vervolgens laag voor laag in transportrekken op een pallet geplaatst.



De installatie is verder uitgevoerd met het eigen MPS control besturingsysteem waarmee makkelijk koppelingen te maken zijn met de productiesoftware van de klant. Uiteraard is de installatie uitgevoerd met
inloopbeveiliging zoals hekwerk en een veiligheids PLC (niet op afbeelding).





Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht