Go to top

Even voorstellen: VAN RAAK STAINLESS - Vanaf 1 januari 2020 in Wijchen

Wij willen u graag op de hoogte brengen van een mooie uitbreiding binnen de VAN RAAK GROEP. Om de groei van VAN RAAK STAAL in goede banen te leiden, starten wij per 1 januari 2020 een nieuwe vestiging in Wijchen: VAN RAAK STAINLESS!

Nieuwe complete RVS leverancier

Met deze inmiddels 6e vestiging, voegt VAN RAAK een heuse RVS specialist toe aan de markt. In Wijchen komt een compleet voorraadassortiment roestvast staal in diverse kwaliteiten:

Ronde buizen
• Vierkante en rechthoekige kokers
Staf
Plaat.


Ook op het gebied van fittingen kunnen relaties putten uit een service voorraad.

ONLINE BESTELLEN

Toenemend gebruik roestvast staal

De directie van VAN RAAK kiest vanwege de marktbehoefte voor deze uitbreiding: “wij zien vanuit onze partnerbenadering volop ruimte en mogelijkheden om als RVS specialist de markt te verrijken. VAN RAAK STAINLESS bedient de verzorgingsregio’s van VAN RAAK STAAL. Dit doen we zoals onze relaties op de reeds bestaande vestigingen dagelijks van ons gewend zijn: met een hoog serviceniveau, snelle leveringen en natuurlijk transparante pricing”.

VAN RAAK STAAL  


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht