Go to top

Meer slijpvermogen met de NIEUWE 3M™ Lamellenschijf 769F

Dankzij de gepatenteerde precisiegevormde slijpkorrel beschikt de nieuwe 3M lamellenslijpschijf 769F over langere standtijden en een snellere materiaalafname dan traditionele zirkonium-schijven.

De unieke constructie van de nieuwe lamellenslijpschijf is gebaseerd op de precisiekorreltechnologie van 3M en biedt meerdere voordelen: de uniek gevormde korrel snijdt zuiverder en sneller dan een conventionele slijpkorrel. Tijdens het slijpproces ontstaat minder warmte en de lamellenschijf heeft een aanzienlijk langere standtijd. Daardoor moeten schijven minder vaak worden vervangen, wat op zijn beurt tijd en kosten bespaart.

Geen trillingen

De nieuwe lamellenschijf is uitermate geschikt voor het bewerken van lasnaden, afkanten, blinderen en afwerken en ook om oppervlakken voor te bereiden en om schilfers en lasspatten te verwijderen. De schijf kan gebruikt worden voor de bewerking van constructie- en roestvrijstaal en wordt hoofdzakelijk gebruikt in de sectoren voertuigbouw, metaalverwerkende industrie en werktuigbouwkunde.

Drie diameters, vier korrels

De lamellenslijpschijf 769F is verkrijgbaar als conische en als vlakke uitvoering in de afmetingen 40+, 60+, 80+ en 120+. Ze biedt doorgaans vergelijkbare afwerkingsresultaten als de fiberschijven van de volgende fijnere korrel. Een 60+ slijpschijf levert bijvoorbeeld een oppervlak op dat vergelijkbaar is met dat van een P80 fiberschijf. De lamellenschijven 769F zijn verkrijgbaar in de diameters 115, 125 en 180 mm.

(text gaat door onder de foto)Over de 3M™ Lamellenschijf 769F

De 3M™ Lamellenschijf 769F is voorzien van de 3M Precision Shaped Grain-technologie en een duurzame polyesterrug. Daardoor gaat hij lang mee en is hij uitstekend geschikt voor toepassingen die om een hoge druk vragen, zoals afschuinen, het slijpen van lasnaden en het afbramen van randen. Bovendien zorgt hij voor een finish die hem ook heel geschikt maakt voor toepassingen met middelhoge druk, zoals blending en oppervlak voorbewerking.

Vraag hier een sampel aan of klik hier voor meer informatie

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht