Go to top

In Memoriam Ferdinand Nibbeling (Salesmanager- 247TailorSteel)

Begin deze week werden wij opgeschrikt door het bericht dat Ferdinand Nibbeling, Sales Manager bij 247TailorSteel in Varsseveld, op 52-jarige leeftijd plotseling ten gevolge van een hartstilstand is overleden. Ferdinand is vanaf het begin van 247TailorSteel, dat in 2007 door Carel van Sorgen is opgericht, aan het bedrijf verbonden geweest.


Onlangs is hij bij het afscheid van Carel van Sorgen als CEO nog gehuldigd vanwege zijn 12½ jubileum. Het bedrijf verliest hiermee een gedreven en deskundig medewerker die heeft bijgedragen aan wat 247TailorSteel nu is. Daarnaast omschrijft de huidige CEO Paul Schipper Ferdinand als een fijne collega die altijd bereid was om anderen te helpen, die positief was ingesteld en een goed gevoel voor humor had.


Wij hebben altijd zeer prettig met Ferdinand samengewerkt. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw en zijn kinderen en verdere familieleden en bekenden. Wij wensen hen veel sterkte bij de verwerking van dit grote verlies.

Directie en medewerkers ALURVS.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht