Go to top

Stainless Steel Experience, 3 oktober 2019 te Emmen

Op 3 oktober 2019 organiseert de RVS vereniging Noord-Nederland in samenwerking met het Drenthe College Emmen een uniek dag geheel in het teken van RVS, de Stainless Steel Experience.


Het hoofddoel van de RVS vereniging is het delen van kennis en kunde. Dat komt op deze dag volledig tot zijn recht. Daarbij is door de samenwerking met het Drenthe college in Emmen een zeer belangrijk thema, het tekort aan technisch personeel in de sector gecombineerd. De dag zal dan ook plaats bieden aan 50 technische studenten van het Drenthe college die verder kennis kunnen maken met het materiaal RVS maar ook in contact kunnen komen met de bedrijven waar ze in de toekomst stage kunnen lopen of zelfs kunnen gaan werken.


Een gevarieerd programma staat de studenten én de leden van de RVS vereniging aangevuld met introducee-bedrijven te wachten. De dag start om 13:00 uur en wordt gehouden in het Drenthe College te Emmen. Er staan sprekers op het programma met gevarieerde onderwerpen. Vooraf, tijdens en na de lezingen is er volop gelegenheid om te netwerken en met elkaar van gedachten te wisselen. Ook kunnen enkele bedrijven zich nader presenteren door middel van een table top. De dag wordt afgesloten met een informeel walking dinner en eindigt rond 19:00 uur.

Meer informatie kunt u contact opnemen met de RVS Vereniging.

Ingrid Thiescheffer (secretaresse RVS Vereniging Noord Nederland) Tel: 0515 - 572570

mail: info@rvs-vereniging.nl
Website: www.rvs-vereniging.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht