Go to top

De Looper NDO presenteert vernieuwde website

Kwaliteitscontrole is vaak het ondergeschoven kindje bij bedrijven, terwijl het waarborgen van kwaliteit door regel- en wetgeving steeds belangrijker wordt. Het tijdig detecteren van defecten nog voor ze tot ernstige schade leiden, loont de moeite en voorkomt onnodige kosten.

Testen met zeker resultaat

De Looper NDO helpt u graag met de juiste benodigdheden om uw kwaliteitscontrole uit te voeren. Al meer dan 35 jaar leveren we in de Benelux verbruiksartikelen en accessoires, chemicaliën en inspectieapparatuur ten behoeve van Niet- Destructief Onderzoek. Bij ons kunt u alle benodigde artikelen onder één dak bestellen. Zo kunt u snel aan de slag met uw inspectiewerk.

Vernieuwde website

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan de optimalisatie van onze website. Op www.delooperndo.com krijgt u aan de hand van de verschillende industrie-toepassingen direct inzicht in welke inspectieartikelen- en -apparatuur hierbij passen.

We nodigen u graag uit om onze vernieuwde website te bekijken. Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief dan ontvangt u 5% korting op een artikel naar keuze bij uw eerst volgende bestelling!

De website is met zorg samengesteld. Mocht u toch een artikel missen dan horen we het graag! Ook bij vragen over het assortiment of behoefte aan productadvies, bereikt u ons via telefoonnummer + 31 (0) 13 505 42 16 of via email: sales@delooperndo.com.


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht