Go to top

Uitbreiding 247TailorSteel met tien nieuwe lasersnijmachines

Metaalbewerkingsspecialist 247TailorSteel breidt het machinepark in Duitsland en Nederland uit met tien 2D lasersnijmachines voor plaatbewerking. Begin 2019 neemt 247Tailor de 2D lasersnijmachines van Trumpf in gebruik. Dat gaat gebeuren in de hoofdfabriek in het Nederlandse Varsseveld en in Oyten, de nieuwe locatie in het Duitse Noordrijn-Westfalen.

In de toekomst wil 247TailorSteel vooral in Duitsland verder uitbreiden. Daarom gaat de metaalbewerkingsspecialist de komende twee jaar 40 miljoen euro investeren in nieuwe fabrieken en machines en het inlijven van gekwalificeerde medewerkers.

“We breiden onze productie uit naar verschillende locaties in Duitsland, zodat we zo dicht mogelijk bij de klant staan en absoluut betrouwbaar zijn in de levering van onze producten”, licht Carel van Sorgen, oprichter van 247TailorSteel de strategie toe. “Ons doel is om klanten binnen een straal van 100 kilometer te bedienen.”



 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht