Go to top

De snelste oplossing in ontbramen, slijpen en afronden.

Q-Fin biedt de snelste oplossing voor het machinaal ontbramen, slijpen en afronden van metalen plaatwerkproducten. Bij het ontwikkelen en fabriceren van onze machines maken we gebruik van onze technische en praktische kennis. Bovenal gebruiken we deze kennis om klanten écht te helpen.

Vijf keer sneller
Bij Q-Fin beheersen we de finish van elk snijproduct. We bieden klanten immers ‘smalle’ machines voor kleine producten en ‘brede’ machines voor grote producten. Onze machines blinken uit in eenvoud, bedieningsgemak, snelheid en de kwaliteit van de bewerking. Ook zijn ze -aantoonbaar- vijf keer sneller dan andere machines op de markt.

New design
Design in de machinebouw wordt steeds belangrijker, het creëert onderscheidend vermogen en daar zijn wij ons van bewust. We hebben onze complete machinelijn daarom in een nieuw design gegoten. Bij de totstandkoming van dit nieuwe design, lieten we onszelf inspireren door de hedendaagse mobiele telefoon. Functionaliteit, eenvoud, duidelijkheid en een oogstrelende uitstraling vormde daarom ons vertrekpunt.

Het resultaat? Zowel op het gebied van techniek als design heeft Q-Fin Quality Finishing de nieuwe standaard gezet. 

Tel: +31 (0)497 581018


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht