Go to top

RVS Finish breidt dienstenpakket uit met automatisch stralen

RVS Finish -gevestigd in Bergeijk- vlakbij de Belgische grens, heeft haar dienstenpakket een nieuwe impuls gegeven. Het bedrijf excelleert al jaren op hoog niveau met betrekking tot het nabehandelen van RVS-producten en is continu bezig met het optimaliseren van processen en logistieke structuren en het verhogen van haar toegevoegde waarde richting klanten. Met de mogelijkheid om kleine producten automatisch te stralen, is RVS Finish nu echt geworden tot ‘one-stop-shopping’-partner.

Na het uitzetten van de strategische lijn voor het jaar 2018, wilde het management van het bedrijf snel spijkers met koppen slaan. De klantpropositie waarin RVS Finish stelt een Premium Partner voor haar klanten te willen zijn, kon nog beter en concreter worden ingevuld. Dat moest gebeuren door het realiseren van een speciale afdeling waar kleine producten volledig automatisch gestraald kunnen worden

Het automatisch stralen van producten is met name geschikt voor kleine werkstukken. Ook worden doorlooptijden verkort en kan een constante hoge kwaliteit worden gegarandeerd.

De afdeling ‘automatisch stralen’ is inmiddels volledig operationeel en in gebruik. Met deze uitbreiding creëert RVS Finish nog meer toegevoegde waarde richting klanten en verstevigd het haar leidende positie binnen de markt op het gebied van het nabehandelen van RVS-producten.


 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht