Go to top

I

 • IMS Nederland

  IMS Nederland kan zich met recht een allround leverancier en distributeur van staal, roestvast staal en aluminium noemen. Het bedrijf is in 1954 opgericht in Schiedam, als Nederlandse vestiging van het van oorsprong Duitse concern SCHMOLZ+BICKENBACH. Sinds medio 2015 behoort de onderneming tot de IMS Group, die in 1980 ontstond uit de samenvoeging van diverse handelsfirma's en sinds 2010 onderdeel is van Jacquet Metal Service. De IMS Group is vertegenwoordigd in 10 Europese landen en beschikt over 47 distributiecentra met in totaal ca. 1700 medewerkers.

  Lees verder

 • Innomet b.v.

  Innomet levert zirkoon, titaan, nikkellegeringen plus technisch advies

  Lees verder

 • INOX Surface Treatment BV

  INOX Surface Treatment BV, beitsen en passiveren, corrosiewering

  Lees verder

 • Interleg Nedona BV

  Interleg Nedona heeft zich sinds 1975 gespecialiseerd in het verhandelen en sorteren van nikkelhoudende restmaterialen, zuiver en gelegeerd. De specialisatie ligt hoofdzakelijk bij de volgende materialen: nikkel, cobalt, molybdeen, wolfram, titaan, tantaal, zirkonium, niobium, vanadium en nog een groot aantal andere metalen. Speerpunten van de firma zijn het analyseren van de metalen, deze sorteren en voorbereiden voor het hergebruik/recycling van de speciaal staal en superlegeringen.

  Lees verder

 • Intra Metals

  Intra Metals is onderdeel van een grote internationale groep die wereldleider is op het gebied van het verwerken en op voorraad hebben van RVS. Jaarlijks gebruikt de groep 1500 ton nikkellegeringen, 6000 ton decoil en 50.000 ton quarto platen. Zodoende profiteren we van een uniek inkoopvoordeel. Intra Metals is de specialist in titaan, nikkellegeringen, roestvast staal, duplex en hittebestendige materiaal. Het verkoop kantoor is gevestigd in Amsterdam.

  Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht