Go to top

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht

Bevestigingsmaterialen RVSRSS

 • Fabory - Masters in Fasteners

  In het vinden van een bevestigingsoplossing rekenen klanten al sinds 1947 op Fabory. In de afgelopen jaren is veel veranderd, maar één ding is hetzelfde gebleven: de drive om veilige en betrouwbare verbindingen te realiseren. Van een familiebedrijf zijn we uitgegroeid tot een marktleider met een bepalende positie in de bredere Europese markt voor bevestigingstechniek. Onze klanten kennen ons als de Masters in Fasteners.

  Lees verder

 • Harald Pihl AB

  HARALD PIHL is een familiebedrijf met een lange geschiedenis. Opgericht in 1912 en tot op de dag van vandaag geleid door de derde en vierde generatie van de Pihl familie. Door meer dan 100 jaar ervaring in ons vakgebied hebben wij langdurige contacten opgebouwd over de hele wereld en kunnen u adviseren met onze kennis en ervaring van metalen.

  Lees verder

 • Heico Benelux

  HEICO-LOCK® bevestigingssystemen zijn kwalitatief hoogwaardige, borgringen van het Duitse bedrijf HEICO Befestigungstechnik GmbH uit Ense-Niederense.

  Lees verder

 • Pimex BV

  PIMEX B.V. is in 1966 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in ROESTVASTSTAAL hang- en sluitwerk van hoge kwaliteit. Dit uitgebreide programma wordt UIT VOORRAAD geleverd aan o.a. interieurbouwers, scheepsbouwers, carrosseriebedrijven, voedingsmiddelenindustrie, zwembaden, ziekenhuizen, metaalindustrie.

  Lees verder

 • Steelpoint International B.V.

  Steelpoint is een veelzijdige staal-leverancier voor metaal-verwerkers in een groot aantal branches. Tal van opdrachtgevers profiteren al vele jaren van onze scherpe prijzen en van ons uitgebreide assortiment. Naast ons brede aanbod van producten op standaard handelsafmetingen, bieden wij onze klanten ook uitgebalanceerd maatwerk.

  Lees verder