Go to top

Fronstraat 12a

5405 AK Uden

+31-(0)413 - 33 10 83

+31-(0)413 - 33 11 95

info@ct-technics.nl

http://www.ct-technics.nl/en/

C&T technics Uden

Ontlakken en hergebruik van producten is niet alleen milieutechnisch, maar ook economisch interessant. C&T technics is specialist op het gebied van ontlakken.

Wij kunnen uw producten ontlakken op basis van twee technieken: chemisch ontlakken en thermisch ontlakken.
Bij het chemisch ontlakken worden de producten gedurende enkele uren tot een etmaal ondergedompeld in verschillende verwarmde vloeistoffen. Daarna worden ze 6 maal gespoeld (6-voudig cascade spoelsysteem) en aansluitend afgespoten met water onder hoge druk. Deze techniek is geschikt voor het ontlakken van alle metalen en diverse kunststoffen.

Bij het thermisch ontlakken worden de producten in een speciale ovenkar geplaatst. De ovenkar wordt in een hermetisch afgesloten oven geplaatst en de oven wordt langzaam op temperatuur gebracht. De oventemperatuur is tijdens het proces volledig onder controle, omdat de oven is uitgerust met een speciaal koelsysteem. Doordat geen zuurstof wordt toegevoegd, gaat de lak niet branden. Deze techniek is geschikt voor het ontlakken van alle metalen.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht