Go to top

C

 • C&T technics Uden

  C&T technics is in 1997 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in Ontlakking, Industriële Reiniging en Chemische Oppervlakte Behandeling. De technische specialisten van C&T technics kunnen bogen op een praktijkervaring van meer dan 25 jaar en hebben persoonlijk bijgedragen aan de ontwikkeling van de (milieuvriendelijke) technieken zoals die heden ten dage in deze industrie worden toegepast.

  Lees verder

 • Centrum voor Natuur & Techniek

  Bent u toe aan de volgende stap in uw carrière? Zoekt u een andere baan en wilt u uw perspectief op de arbeidsmarkt verbeteren? Wilt u uw opleidingsniveau gelijktrekken met uw huidige functieniveau? Of krijgt u in uw werk te maken met projecten waarvoor uw kennis en vaardigheden geactualiseerd moeten worden? Wij bieden opleidingen die bij u passen.

  Lees verder

 • CTB Holland BV

  CTB Holland BV is gespecialiseerd in oppervlakte-behandelingen voor de (petro) chemische-, voedingsmiddelen-, zuivel- en metaalverwerkende industrie

  Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht