Go to top

Doe de E-Cursus Roestvast Staal door Ko Buijs

U bevindt zich op de landingspagina "E-Cursus Roestvast Staal"


Op de website Leama.nl kunt u naast de E-Cursussen StaalAluminium en Warmtewisselaars ook de E-cursus Roestvast Staal volgen. Deze cursus, welke uit 8 modules van elk ca. 50 minuten bestaat, is ontwikkeld door Ko Buijs i.s.m. ALURVS.nl In deze complete cursus maakt kennis met het materiaal, verkrijgt u inzicht in de specifieke problemen zoals corrosie en wordt er aangegeven wat je wel en niet kunt doen met het materiaal. Roestvast staal kan op zich een mensenleven mee, maar dan moet men wel aan de gestelde voorwaarden voldoen. Doet men dat niet, dan kan het al na relatief korte tijd verkeerd gaan. 
 

U kunt na registratie op Leama.nl gemakkelijk credits aanschaffen en toewijzen aan uzelf of aan medewerker(s) van uw bedrijf of organisatie. Een credit kost € 99,= (excl. BTW) of bij aanschaf van de complete cursus (8 modules) ontvangt u 1 credit gratis en is de investering € 693,= (Excl. BTW)

De modules kunt in uw eigen tempo en op een door u gekozen locatie volgen op uw PC, tablet of laptop. Het volgen van een module op uw smartphone wordt afgeraden. Na het succesvol afronden van elke module ontvangt een certificaat.  

Wilt u meer informatie dan kunt u ons bereiken via mail: info@leama.nl of telefonisch op 071-5314511

Met vriendelijke groet, Ko Buijs

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht