Go to top

Website van De Looper ANALYTICAL gelanceerd

De verkoop en service van analyse instrumenten van Oxford Instruments Analysis werd tot 2016 door De Looper NDO uitgevoerd. Om in te kunnen spelen op de vragen uit de markt en om te kunnen professionaliseren is in oktober 2016 De Looper ANALYTICAL B.V. opgericht. Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website!

Op de website vindt u het complete assortiment van analytische systemen en onze diensten. Ons gamma aan analytische X-ray Fluorescentie (XRF), Laser Induced Breakdown Spectroscopy (LIBS) en Optische Emissie Spectroscopie (OES) analysers en aanverwante artikelen als laagdiktemeters (CMI), CRM’s en accessoires worden uiteengezet.

Deze analytische systemen worden gebruikt voor de kwaliteitscontrole in een breed scala van industrieën. Van materiaalanalyse en identificatie (PMI) tot geavanceerde coatinganalyse. Het sorteren van metalen (ferro en non-ferro) producttoepassingen voor procesoptimalisatie, R&D onderzoek. U vindt op de website informatie over nieuwe en gebruikte instrumenten (handheld, benchtop, portable en stationair). We nodigen u van harte uit om onze nieuwe website te bekijken en ontdek welk instrument geschikt is voor uw toepassing.

www.delooperanalytical.com


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht