Go to top

Van Dulst Techniek vertegenwoordigt Roestvast Stalen ONK koppelingen

Van Dulst Techniek vertegenwoordigt ONK koppelingen. Deze RVS koppelingen met een unieke maar zeer eenvoudige manier van buis verbinden brengt grote voordelen voor de gebruikers en installateurs met zich mee. De rvs buis wordt met een expander apparaat opgetrompt waardoor een probleemloze en gegarandeerd lekvrije verbinding wordt aangebracht op de buis. Door middel van een sluitmoer en conische ring is installeren een fluitje van een cent.

(tekst gaat door onder de foto)

Bovendien zijn de koppelingen eenvoudig demonteerbaar. Dit in tegenstelling tot persfitting systemen. De Japanse koppelingen zijn geschikt voor de Europese rvs DVGW buizen.  Met machineleveranciers uit Japan heeft Van Dulst Techniek al langer dan 40 jaar contact. Daarnaast heeft Van Dulst Techniek meer dan 20 jaar ervaring met het leveren van koppelingen voor de brandbeveiliging. Door de Japanse buisbewerkingsmachine leveranciers kwam ONK Fittings met de vraag of Van Dulst Techniek de koppelingen zou willen vertegenwoordigen in NW Europa.

(Tekst gaat door onder de foto)
Juist door de combinatie van gereedschap en machines voor het prepareren van de buis en het leveren van deze unieke koppelingen, heeft de gebruiker van ONK koppelingen een deskundige partner als leverancier aan tafel.


Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer A. van Dulst, T: 0180 510 455 www.vandulst.nl


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht