Go to top

Van Dulst Techniek - twee MPS installaties geïnstalleerd bij Boal Systemen

Van Dulst Techniek heeft twee MPS installaties naar grote tevredenheid geïnstalleerd bij Boal Systemen in ’s-Gravenzande. Deze volautomatische installaties voor het bewerken van aluminium gootprofielen en dekroeden voor kas systemen, werken uiterst efficiënt.

(tekst gaat door onder de video)Met name de logistieke oplossingen voor, achter en in de machine leveren veel handlingbesparingen op. Voorbeelden zijn; het volautomatisch beladen van gootprofielen met een portaalkraan en het automatisch palletiseren van dekroeden aan de afvoerzijde. Machines die complexe bewerkingen aankunnen in combinatie met handling oplossingen worden steeds actueler bij produktie vraagstukken. Als daar bovendien ook een intelligent besturingssysteem, MPS Control, op geplaatst wordt met koppelingen naar de werkvoorbereiding op kantoor, kunnen er hele mooie produktie resultaten bereikt worden.

(tekst gaat door onder de video)Van Dulst Techniek met machinekennis, engineering en een uniek ontwikkeld besturingssysteem heeft zich hierin gespecialiseerd en bekijkt graag de mogelijkheden bij produktie vraagstukken op dit gebied.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Dulst Techniek

 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht