Go to top

Uw bedrijf of (onderwijs) instelling op IP range toegang tot de kennisbank?

Het is mogelijk om op IP range toegang te krijgen tot de kennisbanken van Aluminium en Roestvast Staal

Deze kennisbanken bevatten honderden publicaties van deskundigen op het gebied van de materialen aluminium en Roestvast Staal. De auteurs zijn de absolute specialisten uit de branche, met een nadrukkelijk accent op kennis uit de praktijk. Het betreft artikelen, studies, verhandelingen, onderzoeksrapporten en praktijk voorbeelden.
Onder andere eigenschappen, typen en toepassingen komen ruim aan bod, maar ook bewerkingsvormen als lassen, vervormen en oppervlaktebehandelingen. Doordat deskundigen hun kennis en ervaring met u delen kunnen problemen worden voorkomen, corrosie worden tegengegaan. En zodoende veel geld worden bespaard.

De investering bedraagt € 2990,= (excl. BTW) voor een aaneengesloten periode van 12 maanden. 24/7 toegang voor alle medewerkers van uw organisatie! Mail uw gegevens voor een proefaccount naar jeroen@2blonds.nl o.v.v. uw gegevens.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht