Go to top

U bent uitgenodigd voor vakbeurs Maintenance Gorinchem

Vakbeurs Maintenance gelanceerd in Gorinchem

Op 17, 18 en 19 april maakt vakbeurs Maintenance haar debuut in Evenementenhal Gorinchem. Voor u als professional uit de aluminium- en roestvaststaalbranche het ideale moment om de nieuwste technologieën en innovaties te ontdekken op het gebied van industrieel onderhoud en asset management.

Vraag hier uw gratis toegangsticket aan.


Maintenance Gorinchem toegevoegd aan EU portfolio

Maintenance is een gevestigde serie specialistische vakbeurzen met succesvolle edities in o.a. Dortmund, Antwerpen en Zürich. In april wordt Maintenance gelanceerd in Gorinchem. Dit platform voorziet in de behoeften van onze nationale industrie.

Lees hier meer over het Maintenance European Portfolio.


 
Exposanten en oplossingen

Met de aantrekkende economie komt er meer budget vrij om assets te vervangen of blijft het relevant om levensduurverlengend onderhoud toe te passen. Ontmoet exposanten als TBMA Europe, SAMSON Regeltechniek en DMN Westinghouse en optimaliseer uw proces.

Bekijk hier de complete deelnemerslijst.
NVDO partner van de beurs

In samenwerking met branchevereniging NVDO kunnen wij het eerste deel van het kennisprogramma bekend maken. Houd het beursprogramma in de gaten, want binnenkort volgen meer relevante kennissessies!

Bekijk hier het gehele beursprogramma.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht